Transport Tsjechie

Transport Tsjechie  is één van de specialiteiten  van Kempen Transport. We ondernemen al 10 jaar snel, veilig en uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven voor vervoer van en naar Tsjechie.

Specialist in Transport Tsjechie

Zoekt u een transportbedrijf dat internationaal sneltransport naar bijvoorbeeld Polen, Oostenrijk,  Frankrijk of Spanje verzorgd? Of bijvoorbeeld een zending ophaalt in Tsjechie ? Wij zorgen dat we binnen 24 uur op de plaats van bestemming zijn.

Sneltransport binnen Europa!

Als specialist in het Transport Tsjechie zorgen we er als transsportbedrijf voor dat uw pakket of goederen op een efficiënte en snelle wijze in heel Tsjechie kunnen worden geleverd. Wij kunnen dankzij onze gunstige marktpositie uiterst snel goederen tot 1500 kg en een volume van 30m3 leveren!

Transport op maat

In de loop der jaren hebben we een groot klantenbestand opgebouwd in Tsjechie en België waarvoor we transportoplossingen op maat kunnen aanbieden.

Door het gespreide internationaal netwerk van koeriers, aangesloten bij Kempen Transport, garanderen wij u een efficiënte en snelle levering en zijn we ook heel goed in staat om transporten in de rest van Europa voor u te regelen.

Altijd bereikbaar

Zoekt u dus een sneltransporteur die gespecialiseerd is in Transport Tsjechie? Bel ons dan 24 uur per dag, 7 dagen per week het hele jaar door op nummer +32 (0)14 75 43 91. Wilt u meer informatie of een offerte mail naar: of boek onmiddellijk uw transport

Een juiste afhandeling van zaken is voor zowel u als ons erg belangrijk. Om uw aanvraag in behandeling te nemen, gaan we u een  een aantal belangrijke vragen stellen.

 

Tsjechië

Tsjechië (Tsjechisch: Česko), officieel de Tsjechische Republiek (Tsjechisch: Česká republika), is een land in Centraal-Europa. Het land grenst in het westen en noordwesten aan Duitsland, in het noorden aan Polen, in het oosten aan Slowakije en in het zuiden aan Oostenrijk. Sinds 1 januari 1993[4] vormt Tsjechië een zelfstandig land, daarvoor was het het westelijke deel van Tsjecho-Slowakije.

De Tsjechische economie, tot dan toe een socialistisch economisch stelsel, werd sinds januari 1991 grotendeels geprivatiseerd. Burgers werden in de gelegenheid gesteld aandelen in bedrijven, in de vorm van waarborgbiljetten, te kopen (het zgn. voucher-systeem). Een andere maatregel om de economie te veranderen in een vrijemarkteconomie was het vrijgeven van de prijzen.
Dit leidde al snel tot een hoge inflatie (in 1991 52%), maar deze daalde echter weer snel naar een niveau van onder de 10%. Veel buitenlandse (m.n. westerse) ondernemers hebben ondertussen in het land geïnvesteerd.

 Tags:

Koeriersdienst buitenland - internationale distributie - Koeriersdienst Europa - Koerier Buitenland - Transport Italie - Transport Engeland

 

SEO by SEObureau Internet Marketing