Jouw zending vliegensvlug door europa

Bij Kempentransport zorgen we ervoor dat jouw lading snel op de plek van bestemming komt. Of het nu gaat om een pakketje of een hele lading, we beloven je snelle levering binnen Europa.

Onze missie

Wij Geloven in Snelheid en Betrouwbaarheid: Kempentransport startte met een simpel idee: het snel en veilig bezorgen van goederen door heel Europa. Met een team dat passie heeft voor logistiek, streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten niet alleen te voldoen maar te overtreffen.

Onze
geschiedenis

Van Lokaal tot Europees: Wat begon als een klein bedrijf, is uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van sneltransport. Door altijd te focussen op kwaliteit en service, hebben we onze route uitgebreid naar vrijwel alle Europese landen.

Reviews

Alle gemaakte afspraken werden correct nagekomen. Professionele en transparante aanpak. Ook de chauffeur zelf: attentvol, ...

Marijke Janssens

Dankzij de stiptheid van Kempen Transport, behouden wij een goed imago bij onze klanten!

W de FotoGraaf

Wij zijn erg tevreden over kempen transport. Mijn klant heeft altijd optijd zijn drukwerk!

Creaktor Studios

Onze expertise?

Binnen ons vakgebied van sneltransport onderscheiden wij ons door onze unieke belofte: de garantie dat we binnen één uur op elke locatie in Europa kunnen zijn voor een ophaalopdracht. Deze belofte steunt op onze uitgebreide expertise en een fijnmazig netwerk van logistieke partners. Door onze jarenlange ervaring hebben we een diepgaand inzicht verworven in de dynamiek van Europese transportroutes, waardoor we flexibel en efficiënt kunnen reageren op de urgente behoeften van onze klanten. Dit maakt ons tot een vertrouwde partner in sneltransport.

Binnen 1 uur op locatie

Vraag nu een
gratis offerte aan

Laatste nieuws

De Toekomst van Spoedtransport: Duurzaam en Snel

April 5, 2024

Ontdek hoe Kempen Transport de logistieke wereld innoveert door duurzaamheid te combineren met de snelheid die uw bedrijf nodig heeft.

Lezen

Achter de Schermen bij Kempen Transport

Krijg een uniek kijkje achter de schermen en zie hoe ons team van professionals met passie en precisie elke spoedlevering behandelt.

Lezen

Spoedtransport Oplossingen voor Uw Bedrijf

April 23, 2024

Van last-minute leveringen tot complexe logistieke uitdagingen, zie hoe onze op maat gemaakte spoedtransportdiensten u kunnen helpen succesvol te zijn.

Lezen

Al het nieuws