Transport Scandinavie
Transport Scandinavie gezocht? Dan kunnen wij van Kempen Transport u uitstekend van dienst zijn! Onze medewerkers zijn zeer gedreven en werken heel klantgericht 24/24 - 7/7. We ondernemen al 10 jaar uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven.

Transport Scandinavie gespecialiseerd in sneltransport

Met een jarenlange ervaring op het gebied van sneltransport, internationaal transport en distributie en door het gespreide netwerk van transporteurs  koeriers, aangesloten bij Kempen Transport, garanderen wij u een efficiënte en snelle levering. Elk pakket vraagt om een eigen manier van vervoer. Door onze uitgebreide keuze aan transportmiddelen bieden wij u transportoplossingen op maat.

Kempen Transport garandeert u een efficiënte en snelle levering van uw zakelijke leveringen en behandelt uw pakketten met grote zorgvuldigheid. Voor Transport Scandinavie zijn we gespecialiseerd in het ophalen en leveren van goederen in Frankrijk, Spanje, Duitsland, Oostenrijk, Polen, Denemarken en Zwitserland binnen 24 uur tot 1500 kg en een volume van 30m3!

Transport Scandinavie nodig?

Naast transport naar het buitenland kan u ook voor heel wat andere opdrachten op ons rekenen. Zoekt u bijvoorbeeld een verhuisdienst of een transportmiddel voor het thuisbezorgen van aangekochte goederen? Ook voor particuliere leveringen kunt u bij ons terecht.
 

We verzorgen ook internationale distributie over heel Europa.

Kempen Transport verzorgt de distributie van uw goederen en leeft uw logistieke planning nauwkeurig na. Wij bezorgen uw pakketten bij uw klanten, waar zij zich ook bevinden. Stiptheid staat bij ons hoog in het vaandel.  Wij begrijpen uw logistieke planning als geen ander en leven deze nauwkeurig na zodat uw goederen op tijd bij uw klanten worden bezorgd.

Altijd bereikbaar

Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in Transport Scandinavie? Bel ons dan 24 uur per dag, 7 dagen per week het hele jaar door  op nummer +32 (0)14 75 43 91. Wilt u meer informatie of een offerte mail naar: of boek onmiddellijk uw transport.

Een juiste afhandeling van zaken is voor zowel u als ons erg belangrijk. Om uw aanvraag in behandeling te nemen, gaan we u een  een aantal belangrijke vragen stellen.

 Tags:

Internationale koeriersdienst - Sneltransport - Nationale distributie - Express zending - Internationaal koerier - Internationale distributie - Koeriersdienst buitenland - internationale distributie - Koeriersdienst Europa - Koerier Buitenland - Transport Italie - Transport Engeland

Ben je van plan om naar het buitenland te verhuizen? Bekijk dan even onze website over internationaal verhuizen

Economie Scandinavie

Scandinavië is de naam waarmee een gebied in het noorden van Europa wordt aangeduid. De term Scandinavië wordt op drie verschillende manieren gedefinieerd. De Scandinavische economie (Noorwegen, Zweden en Denemarken) is een van de sterkste en meest stabiele van de Europese economieën. Ook voor de komende jaren wordt een hogere groei verwacht dan de totale groei voor Europa, voornamelijk voor Zweden en Noorwegen. De bevolking is welvarend en dat is terug te zien in het vakantiegedrag. De Noren, Zweden en Denen ondernemen meerdere vakanties per jaar en geven relatief veel geld uit aan vakanties. Van deze drie landen komen de Zweden (160.000) en de Denen (145.000) het meest naar Nederland. Scandinaviërs geven relatief veel geld uit aan hun verblijf in Nederland in vergelijking met andere Europese bezoekers. 

 

SEO by SEObureau Internet Marketing