Transport polen belgie

Transport Polen België is één van de specialiteiten  van Kempen Transport. We ondernemen al 10 jaar snel, veilig en uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven voor vervoer van en naar Polen.

Specialist in Transport Polen België

Zoekt u een transportbedrijf dat internationaal sneltransport naar bijvoorbeeld Polen, Oostenrijk,  Frankrijk of Spanje verzorgd? Of bijvoorbeeld een zending ophaalt in Italië? Wij zorgen dat we binnen 24 uur op de plaats van bestemming zijn.

Sneltransport binnen Europa!

Als specialist in het transport Polen België zorgen we er als transsportbedrijf voor dat uw pakket of goederen op een efficiënte en snelle wijze in heel Polen kunnen worden geleverd. Wij kunnen dankzij onze gunstige marktpositie uiterst snel goederen tot 1500 kg en een volume van 30m3 leveren!

Transport op maat

In de loop der jaren hebben we een groot klantenbestand opgebouwd in Polen en België waarvoor we transportoplossingen op maat kunnen aanbieden.

Door het gespreide internationaal netwerk van koeriers, aangesloten bij Kempen Transport, garanderen wij u een efficiënte en snelle levering en zijn we ook heel goed in staat om transporten in de rest van Europa voor u te regelen.

Altijd bereikbaar

Zoekt u dus een internationale sneltransporteur die gespecialiseerd is in transport Polen België? Bel ons dan 24 uur per dag, 7 dagen per week het hele jaar door op nummer +32 (0)14 75 43 91. Wilt u meer informatie of een offerte mail naar: of boek onmiddellijk uw transport.

Een juiste afhandeling van zaken is voor zowel u als ons erg belangrijk. Om uw aanvraag in behandeling te nemen, gaan we u een  een aantal belangrijke vragen stellen.

 Tags:

Koeriersdienst buitenland - internationale distributie - Koeriersdienst Europa - Koerier Buitenland - Transport Italie - Transport Engeland

Economische situatie in Polen

Polen ligt hier helemaal niet ver vandaan. Toch kiezen nog niet veel Belgen voor een vakantie in Polen. Jammer, want het land heeft enorm veel troeven. Van prachtige steden als Krakau en Gdansk tot imposante kastelen als Malbork en Ksiaz en van de ruige bergen van Tatra Nationaal Park tot de lieflijke Mazurische meren: dit valt er allemaal te ontdekken in Polen.

De afgelopen jaren kende de Poolse economie een aanzienlijk sterkere groei dan de eurozone en de verwachting is dat deze trend zich de komende twee jaar zal doorzetten. In 2015 zorgden vooral de particuliere consumptie, investeringen en de export voor een bbp-groei van 3,6%. De Poolse economie zal volgens de verwachtingen in 2016 blijven profiteren van de lage energieprijzen en het herstel in de eurozone. Gezien de forse binnenlandse vraag en de stijgende export wordt een groei verwacht van 3,4% van het bbp. De groeiverwachting voor 2017 bedraagt 3,1%.

Lage energieprijzen, stijgende lonen en een toegenomen werkgelegenheid zorgden voor een groei in de consumptie van huishoudens. De consumentenprijzen zullen naar verwachting laag blijven in 2016. Vooral in de industriële productie en in het onderwijs is de vraag naar nieuwe professionals groot. Verwacht wordt dat de werkloosheid verder zal dalen, tot 6,5% in 2017.

SEO by SEObureau Internet Marketing