Transport naar Zweden
Transport naar Zweden is één van de specialiteiten  van Kempen Transport. We ondernemen al 10 jaar snel, veilig en uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven voor vervoer van en naar Zweden.

Specialist in Transport naar Zweden

Zoekt u een transportbedrijf dat internationaal sneltransport naar bijvoorbeeld Polen, Oostenrijk,  Frankrijk of Spanje verzorgd? Of bijvoorbeeld een zending ophaalt in Italië? Wij zorgen dat we binnen 24 uur op de plaats van bestemming zijn.

Sneltransport binnen Europa!

Als specialist in Transport naar Zweden zorgen we er als internationaal transsportbedrijf ervoor dat uw pakket of goederen op een efficiënte en snelle wijze in heel Belgie kunnen worden geleverd. Wij kunnen dankzij onze gunstige marktpositie uiterst snel goederen tot 1500 kg en een volume van 30m3 leveren!

Transport op maat

In de loop der jaren hebben we een groot klantenbestand opgebouwd voor Transport naar Zweden waarvoor we transportoplossingen op maat kunnen aanbieden.

Door het gespreide internationaal netwerk van koeriers, aangesloten bij Kempen Transport, garanderen wij u een efficiënte en snelle levering en zijn we ook heel goed in staat om transporten in de rest van Europa voor u te regelen. Stiptheid staat bij ons hoog in het vaandel want wij begrijpen uw logistieke planning en leven deze nauwkeurig na, zodat uw goederen op tijd bij uw klanten worden bezorgd.

Altijd bereikbaar

Zoekt u dus een sneltransporteur die gespecialiseerd is in Transport naar Zweden ? Bel ons dan 24 uur per dag, 7 dagen per week het hele jaar door op nummer  +32 (0)14 75 43 91Wilt u meer informatie of een offerte mail naar:  of boek onmiddellijk uw transport.

Let op: Bij spoed, bel +32 (0) 48 72 60 703
Een juiste afhandeling van zaken is voor zowel u als ons erg belangrijk. Om uw aanvraag in behandeling te nemen, gaan we u een  een aantal belangrijke vragen stellen.

 
Meer insperatie:

Koeriersdienst buitenlandTransport naar Belgie -  Internationale distributieKoeriersdienst EuropaKoerier buitenland

Zakendoen in Zweden

Buitenlandse bedrijven kunnen de Zweedse markt rechtstreeks bewerken, als ze vooraf die markt grondig verkennen. Dit kan op verschillende manieren:

Beurzen

Een van de belangrijkste manieren om de Zweedse markt te verkennen, is het bezoeken van of deelnemen aan vakbeurzen. Op die manier kunnen buitenlandse bedrijven een eerste indruk krijgen van wat er reilt en zeilt op de Zweedse markt. Elke beurs heeft een zeer uitgebreide website, die meestal ook in het Engels beschikbaar is. Via deze website kan men de exposantenlijst (inclusief contactgegevens en website) raadplegen, gerangschikt volgens branche en productcategorie. Zo kunnen interessante zakenpartners vooraf geïdentificeerd worden. De exposanten kunnen zowel fabrikanten als importeurs of agenten zijn.

Zweedse vakbeurzen zijn klein maar professioneel van hoog niveau. De meeste exposanten zijn ofwel Zweden ofwel andere Scandinaviërs. Ook bedrijven uit de Baltische staten zijn vaak aanwezig.

De meeste beurzen worden georganiseerd in de grootsteden: Stockholm, Jönköping en Göteborg. Deze steden zijn gemakkelijk met het vliegtuig te bereiken zodat 1 dag volstaat voor een bezoek.

Contacten via inkooporganisaties en ketens

In Zweden is een groot aantal vakketens en inkooporganisaties actief voor verschillende productgroepen zoals meubels, vloerbekleding, juwelen en sieraden, dakbedekkingen, optische producten en bouwmaterialen.
Deze organisaties kunnen allemaal rechtstreeks benaderd worden voor prospectie.

 

SEO by SEObureau Internet Marketing