Specialist in internationaal sneltransport

Zoekt u transportbedrijf dat internationaal sneltransport naar bijvoorbeeld Polen, Italië, Frankrijk of Spanje verzorgd? Of bijvoorbeeld een zending ophaalt in Oostenrijk? Wij zorgen dat we binnen 24 uur op de plaats van bestemming zijn.

Transport naar Spanje nodig? Dan kunnen wij van Kempen Transport u van dienst zijn. We rijden  al 10 jaar uiterst verantwoord van en naar Spanje en hanteren zeer scherpe tarieven.

Specialist in transport naar Spanje

Kempen Transport is een  transportbedrijf dat internationaal sneltransport naar bijvoorbeeld Polen, Italië, Frankrijk of Spanje verzorgd. Een zending ophalen in Oostenrijk? Wij zorgen dat we binnen 24 uur op de plaats van bestemming zijn.

Transport tot 1500 kg

In tegenstelling tot veel sneltransporteurs vervoeren we goederen tot 1500 kg met een volume van 30m3! Uw transport naar Spanje zal op een efficiënte en snelle wijze worden geleverd. Elk pakket vraagt om een eigen manier van vervoer. Door onze uitgebreide keuze aan transportmiddelen bieden wij u transportoplossingen op maat aan.

Altijd bereikbaar

Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in transport naar Spanje? Bel ons dan 24 uur per dag, 7 dagen per week het hele jaar door op nummer +32 (0) 48 72 60 703. Wilt u meer informatie of een offerte mail naar: of boek onmiddellijk uw transport.  Een juiste afhandeling van zaken is voor zowel u als ons erg belangrijk. Om uw aanvraag in behandeling te nemen, gaan we u een aantal belangrijke vragen stellen.

Tags

Internationaal koerier - Internationale distributie - Koerier buitenland - Koerierdienst Europa - Nationale distributie - Sneltransport

Spanje

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een land op het Iberisch Schiereiland in het zuidwesten van Europa met 48.563.476 inwoners en een oppervlakte van 505.992 km². Het land beslaat grofweg 80% van het Iberisch Schiereiland.Spanje staat sinds de jaren zestig van de 20e eeuw bekend als vakantiebestemming. Het land kon in de jaren 80 beginnen aan een inhaalslag en groeide uit tot een van de belangrijkste economieën van Europa. Spanje is een belangrijke landbouwproducent in Europa. Enkele producten in deze sector zijn citroenen, sinaasappels, olijven en olijfolie, noten en druiven. Ook de wijnbouw in Spanje is een belangrijke economische factor.

 

SEO by SEObureau Internet Marketing