Transport naar Portugal
Goedkoop Transport naar Portugal gezocht? Dan kunnen wij van Kempen Transport u uitstekend van dienst zijn! Onze medewerkers zijn zeer gedreven en werken heel klantgericht 24/24 - 7/7. We ondernemen al 10 jaar uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven.
 

Goedkoop Transport naar Portugal 

Met een jarenlange ervaring op het gebied van sneltransport, internationaal transport en distributie en door het gespreide netwerk van transporteurs  koeriers, aangesloten bij Kempen Transport, garanderen wij u een goedkope en efficiënte levering. Elk pakket vraagt om een eigen manier van vervoer. Door onze uitgebreide keuze aan transportmiddelen bieden wij u transportoplossingen op maat.

Kempen Transport garandeert u een snelle levering van uw zakelijke leveringen en behandelt uw pakketten met grote zorgvuldigheid. Naast Transport naar Portugal zijn we ook gespecialiseerd in het ophalen en leveren van goederen in Frankrijk, Spanje, Duitsland, Oostenrijk, Zweden, Denemarken en Zwitserland binnen 24 uur tot 1500 kg en een volume van 30m3!

Transport naar Portugal nodig?

Elk bedrijf die Transport naar Portugal zoekt kan dagelijks op ons rekenen maar we doen veel meer bij Kempen Transport, onze activiteiten zijn zeer uitgebreid. Nationale en internationale distibutie, koeriersdienst, verhuisservice ... Zoekt u dus bijvoorbeeld een verhuisdienst of een transportmiddel voor het thuisbezorgen van aangekochte goederen? Ook voor particuliere leveringen kunt u bij ons terecht.
 

We verzorgen ook internationale distributie over heel Europa.

Kempen Transport verzorgt de distributie van uw goederen en leeft uw logistieke planning nauwkeurig na. Wij bezorgen uw pakketten bij uw klanten, waar zij zich ook bevinden. Stiptheid staat bij ons hoog in het vaandel.  Wij begrijpen uw logistieke planning als geen ander en leven deze nauwkeurig na zodat uw goederen op tijd bij uw klanten worden bezorgd.

Altijd bereikbaar

Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in goedkoop transport naar Portugal ? Bel ons dan 24 uur per dag, 7 dagen per week het hele jaar door  op nummer +32 (0)14 75 43 91. Wilt u meer informatie of een offerte mail naar: of boek onmiddellijk uw transport.

Een juiste afhandeling van zaken is voor zowel u als ons erg belangrijk. Om uw aanvraag in behandeling te nemen, gaan we u een  een aantal belangrijke vragen stellen.

 Tags:

Internationale koeriersdienst - Sneltransport - Nationale distributie - Express zending - Internationaal koerier - Internationale distributie - Koeriersdienst buitenland - internationale distributie - Koeriersdienst Europa - Koerier Buitenland - Transport Italie - Transport Engeland

Ben je van plan om naar het buitenland te verhuizen? Bekijk dan even onze website over internationaal verhuizen

 

Portugal heeft een kleine, open economie, die kwetsbaar is voor externe ontwikkelingen. Toch hebben de structuurfondsen van de EU de afgelopen 30 jaar een zichtbaar verschil gemaakt, onder meer op gebied van weginfrastructuur. Tot 2020 zal Portugal nog elk jaar 10 miljoen euro EU-fondsen ontvangen. Portugal blijft een betrekkelijk kleine markt met ongeveer 11 miljoen inwoners en de bestedingsmogelijkheden van de bevolking zijn, gemiddeld genomen, matig. De Portugese markt is echter niet verzadigd, omdat het land vanuit een achterstandsituatie nog altijd bezig is met een inhaalbeweging. Er wordt daardoor geïnvesteerd in de modernisering van de industrie, de toeristische sector, de energie- en milieusector, de gezondheidssector en in opleiding.

In april 2016 kondigde de nieuwe regering het “Programa Nacional de Reformas" (Nationale Hervormingsplan) aan voor de periode 2016 – 2020. Dit plan is het sleutelelement bij het definiëren van de middellangetermijnstrategie waarmee Portugal een reeks structurele hervormingen kan doorvoeren die bestemd zijn voor het promoten van investeringen en het bijdragen aan de duurzaamheid van de overheidsfinanciën

Ondertussen heeft de Portugese economie een duwtje in de rug gekregen door de goede economische prestaties, de economie bevindt zich momenteel in een bloeiperiode. In 2015 en 2016 bedroeg de economische groei respectievelijk 1,6% en 1,4%. De Portugese Nationale Bank (Banco de Portugal) raamt de groei van het bbp in 2017 op 2.5% en in 2018 en 2019 op respectievelijk 2% en 1.8%. Zo komt de economische groei van het land net iets boven het Europese gemiddelde uit. Dit toont aan dat de regering goed op weg is en moet blijven inzetten op het verlagen van het overheidstekort en de overheidsschulden.

Deze sterke vooruitgang is volgens de Portugese Nationale Bank te wijten aan een scherpe stijging van de export van goederen en diensten (+7,1% in 2017, +6,8% in 2018 en +4,8% in 2019), dit blijft het component dat het meest bijdraagt aan de economische groei. Het volume van de export zal blijven stijgen van 40% (%bbp) in 2016 tot 46% in 2019. Maar ook de groei van de bruto-investeringen in vaste activa (+8,0% in 2017, +5,3% in 2018 en +5,5% in 2019) draagt bij aan het standhouden van de economische groei. De belangrijkste sector die bijdraagt aan het herstel is de toeristische sector, dit zal komende jaren ook zo blijven.

Ook het werkloosheidspercentage blijft dalen. In 2016 bedroeg dit 11,1% en voor 2017, 2018 en 2019 wordt een percentage verwacht van respectievelijk 9,0%, 8,2% en 7,0%. De komende jaren zullen er naar verwachting dus jobs blijven bijkomen.

  

© SEObureau