Specialist in internationaal sneltransport

Zoekt u transportbedrijf dat internationaal sneltransport naar bijvoorbeeld Polen, Italië, Frankrijk of Spanje verzorgd? Of bijvoorbeeld een zending ophaalt in Oostenrijk? Wij zorgen dat we binnen 24 uur op de plaats van bestemming zijn.

Transport Italië gezocht? Zoekt u een transportbedrijf die in Italie uw goederen ophaalt of bezorgt? Dan bent u bij Kempen Transport aan het juiste adres. Van België, Nederland of Duitsland tot Spanje , Italie, Oostenrijk, Denemarken ..., kortom wij verzorgen sneltransport in geheel Europa.

Transport Italië tot 1500 kg

In tegenstelling tot veel sneltransporteurs vervoeren we goederen naar Italië tot 1500 kg met een volume van 30m3! We ondernemen al meer dan 10 jaar uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven voor buitenlands transport.

Gespecialiseerd in sneltransport van en naar Italië!

Wij zorgen ervoor dat uw pakket of goederen op een efficiënte en snelle wijze in Italië kunnen worden geleverd. Binnen 24 uur zijn we op de plaats van bestemming. Elk pakket vraagt om een eigen manier van vervoer. Door onze uitgebreide keuze aan transportmiddelen bieden wij u transportoplossingen op maat aan.

Snelle leveringen

Door het gespreide netwerk van koeriers, aangesloten bij Kempen Transport, garanderen wij u een efficiënte en snelle levering. Naast transport Italië kan u ons inhuren voor vervoer naar alle andere Europese landen.

Altijd bereikbaar

Zoekt u een sneltransporteur dat gespecialiseerd is in transport italie? Bel ons dan 24 uur per dag, 7 dagen per week het hele jaar door  op nummer +32 (0) 48 72 60 703. Wilt u meer informatie of een offerte mail naar: of boek onmiddellijk uw transport.  Een juiste afhandeling van zaken is voor zowel u als ons erg belangrijk. Om uw aanvraag in behandeling te nemen, gaan we u een  een aantal belangrijke vragen stellen.

 Tags:

Transport Engeland - Transport naar Spanje - Transport naar Polen - Transport naar Belgie - Transport Belgie Spanje - Transport Belgie Polen - Transport Belgie Italie - Transport Belgie Duitsland

 

Italie

Italië roept veel associaties op. Vraag mensen op straat waar ze aan moeten denken als ze het woord Italië horen en je krijgt een waslijst aan typisch Italiaanse dingen. Italië staat vooral bekend om de rijke cultuur en geschiedenis, het heerlijke eten, het temperament van de bevolking en de liefde voor mooie dingen. Italië is een rijk land. De totale rijkdom bedraagt maar liefst 9.000 miljard euro en is per hoofd van de bevolking groter dan die van Duitsland.

.