Specialist in internationaal sneltransport

Zoekt u transportbedrijf dat internationaal sneltransport naar bijvoorbeeld Polen, Italië, Frankrijk of Spanje verzorgd? Of bijvoorbeeld een zending ophaalt in Oostenrijk? Wij zorgen dat we binnen 24 uur op de plaats van bestemming zijn.

Transport Engeland gezocht? Zoekt u een transportbedrijf die in Engeland uw goederen ophaalt of bezorgt? Dan bent u bij Kempen Transport aan het juiste adres. Van België, Nederland of Duitsland tot Spanje , Italie, Oostenrijk, Denemarken ..., kortom wij verzorgen sneltransport  in geheel Europa.

Transport Engeland tot 1500 kg

In tegenstelling tot veel sneltransporteurs vervoeren we goederen naar Engeland tot 1500 kg met een volume van 30m3! We ondernemen al meer dan 10 jaar uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven voor buitenlands transport.

Gespecialiseerd in sneltransport van en naar Engeland !

Wij zorgen ervoor dat uw pakket of goederen op een efficiënte en snelle wijze in Engeland kunnen worden geleverd. En dat we binnen 24 uur op de plaats van bestemming zijn. Elk pakket vraagt om een eigen manier van vervoer. Door onze uitgebreide keuze aan transportmiddelen bieden wij u transportoplossingen op maat.

Snelle leveringen

Door het gespreide netwerk van koeriers, aangesloten bij Kempen Transport, garanderen wij u een efficiënte en snelle levering. Naast transport Engeland kan u ons inhuren voor vervoer naar alle andere Europese landen.

Altijd bereikbaar

Zoekt u een Internationale sneltransporteur dat gespecialiseerd is in transport Engeland ? Bel ons dan 24 uur per dag, 7 dagen per week het hele jaar door  op nummer +32 (0) 48 72 60 703. Wilt u meer informatie of een offerte mail naar: of boek onmiddellijk uw transport.  Een juiste afhandeling van zaken is voor zowel u als ons erg belangrijk. Om uw aanvraag in behandeling te nemen, gaan we u een  een aantal belangrijke vragen stellen.

 Tags:

Internationaal koerier - Internationale distributie - Koerier buitenland - Koerierdienst Europa - Nationale distributie - Sneltransport

 

Engeland

Engeland  is een voormalig koninkrijk en maakt als constituerend land met Noord-Ierland, Schotland en Wales deel uit van één soevereine staat: het Verenigd Koninkrijk. Van deze vier is Engeland het gebied met de meeste inwoners en de grootste oppervlakte. Het omvat het zuidelijke deel van het eiland Groot-Brittannië, in het westen grenzend aan Wales en in het noorden aan Schotland. Engeland telt ruim 53 miljoen inwoners. Het Verenigd Koninkrijk is een welvarend land met een moderne diensteneconomie, die de laatste tien jaar een gemiddelde groei van 2,7% liet zien. Belangrijke sectoren zijn de financiële sector, die tot de grootste ter wereld behoort, en de oliesector, die olie uit de Noordzee wint. In 2003 bedroeg het aandeel van diensten in het bruto binnenlands product 72,6%, terwijl de industrie 26,5% voor zijn rekening neemt en de landbouw 0,9%.

 

Ben je van plan om naar het buitenland te verhuizen? Bekijk dan even onze website over internationaal verhuizen

 

.