Transport Belgie Duitsland

 

Transport Duitsland Belgie is één van de specialiteiten  van Kempen Transport. We ondernemen al 10 jaar snel, veilig en uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven voor vervoer van en naar Italië.

Specialist in Transport Duitsland Belgie

Zoekt u een transportbedrijf dat internationaal sneltransport naar bijvoorbeeld Polen, Oostenrijk,  Frankrijk of Spanje verzorgd? Of bijvoorbeeld een zending ophaalt in Italië? Wij zorgen dat we binnen 24 uur op de plaats van bestemming zijn.

Sneltransport binnen Europa!

Als specialist in het Transport Duitsland Belgie zorgen we er als internationaal transsportbedrijf ervoor dat uw pakket of goederen op een efficiënte en snelle wijze in heel Belgie kunnen worden geleverd. Wij kunnen dankzij onze gunstige marktpositie uiterst snel goederen tot 1500 kg en een volume van 30m3 leveren!

Transport op maat

In de loop der jaren hebben we een groot klantenbestand opgebouwd voor Transport Duitsland Belgie waarvoor we transportoplossingen op maat kunnen aanbieden.

Door het gespreide internationaal netwerk van koeriers, aangesloten bij Kempen Transport, garanderen wij u een efficiënte en snelle levering en zijn we ook heel goed in staat om transporten in de rest van Europa voor u te regelen. Stiptheid staat bij ons hoog in het vaandel want wij begrijpen uw logistieke planning en leven deze nauwkeurig na, zodat uw goederen op tijd bij uw klanten worden bezorgd.

Altijd bereikbaar

Zoekt u dus een sneltransporteur die gespecialiseerd is in Transport Duitsland Belgie? Bel ons dan 24 uur per dag, 7 dagen per week het hele jaar door op nummer +32 (0)14 75 43 91. Wilt u meer informatie of een offerte mail naar:  of boek onmiddellijk uw transport

Let op: Bij spoed, bel +32 (0) 48 72 60 703
Een juiste afhandeling van zaken is voor zowel u als ons erg belangrijk. Om uw aanvraag in behandeling te nemen, gaan we u een  een aantal belangrijke vragen stellen.

 
Meer insperatie:

Koeriersdienst buitenlandTransport naar Belgie -  Internationale distributieKoeriersdienst EuropaKoerier buitenland

 

 

Zakendoen in Duitsland

De Bondsrepubliek Duitsland bezit de op drie na sterkste economie van de wereld, na de VS, China en Japan. Het is een sociale markteconomie, een vrije markt waarin de overheid randvoorwaarden stelt.Duitsland is de economische crisis van 2009-2010 sneller te boven gekomen dan de andere Europese landen. Waar de meeste EU-landen bleven worstelen met de nasleep van de crisis, viel Duitsland op door zijn stabiliteit. De Duitse regering had over 2013 een sluitende begroting en de economie groeide dat jaar met 0.4%. In 2009 heeft Duitsland een schuldenplafond opgenomen in de grondwet, de zogenoemde Schuldenbremse.  Voor 2016 moet het begrotingstekort zijn teruggebracht tot 0,35 procent.

In de jaarlijkse ranking van het World Economic Forum (WEF) was Duitsland in 2014 een plaats gezakt op de lijst met de meest concurrerende landen ter wereld. In 2013 stond de Bondsrepubliek nog op plek vier, in 2014 werd dat een vijfde plaats. Volgens het WEF is deze daling vooral het gevolg van ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Duitsland moest zich meer inzetten om immigranten en vrouwen langdurig op de arbeidsmarkt te integreren. Ook vroeg het WEF zich af hoe flexibel de Duitse arbeidsmarkt nog was na invoering van het minimumloon in 2015. De Bondsdag nam in juli 2014 een wet aan waarin vanaf 2015 een algemeen minimumloon van 8,50 euro per uur was vastgelegd. Die gold voor alle werkenden in Duitsland, hoewel er uitzonderingen zijn voor jongeren en seizoenswerkers.

Door de Duitse deling heeft de economie zich in het westen heel anders ontwikkeld dan in het oosten. Na de hereniging in 1990 moest de overheid vele miljarden investeren. Vanaf 2005 gold het Solidarpakt II, dat bepaalde dat de Duitse overheid tot 2019 156,5 miljard euro voor Oost-Duitsland ter beschikking stelde. Daarnaast betalen alle Duitse burgers een solidariteitstoeslag, een percentage van het inkomen om de kosten van de hereniging te kunnen dekken.