Transport Duitsland

Transport Duitsland nodig? Dan kunnen wij van Kempen transport u perfect van dienst zijn. Internationaal vervoer zoals transport Duitsland is één van de specialiteiten  van Kempen Transport. We ondernemen al 10 jaar snel, veilig en uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven voor vervoer van en naar Duitsland .

Specialist in Transport Duitsland

Zoekt u een transportbedrijf dat internationaal sneltransport naar bijvoorbeeld Polen, Oostenrijk,  Frankrijk of Spanje verzorgd? Of bijvoorbeeld een zending ophaalt in Duitsland ? Wij zorgen dat we binnen 24 uur op de plaats van bestemming zijn.

Sneltransport binnen Europa!

Als specialist in het transport Duitsland zorgen we er als transsportbedrijf voor dat uw pakket of goederen op een efficiënte en snelle wijze in heel Duitsland kunnen worden geleverd. Wij kunnen dankzij onze gunstige marktpositie uiterst snel goederen tot 1500 kg en een volume van 30m3 leveren!

Transport op maat

In de loop der jaren hebben we een groot klantenbestand opgebouwd in Duitsland en België waarvoor we transportoplossingen op maat kunnen aanbieden.

Door het gespreide internationaal netwerk van koeriers, aangesloten bij Kempen Transport, garanderen wij u een efficiënte en snelle levering en zijn we ook heel goed in staat om transporten in de rest van Europa voor u te regelen.

Altijd bereikbaar

Zoekt u dus een sneltransporteur die gespecialiseerd is in transport Duitsland ? Bel ons dan 24 uur per dag, 7 dagen per week het hele jaar door op nummer +32 (0)14 75 43 91. Wilt u meer informatie of een offerte mail naar: of boek onmiddellijk uw transport.

Een juiste afhandeling van zaken is voor zowel u als ons erg belangrijk. Om uw aanvraag in behandeling te nemen, gaan we u een  een aantal belangrijke vragen stellen.

 Tags:

Koeriersdienst buitenland - internationale distributie - Koeriersdienst Europa - Koerier Buitenland - Transport Italie - Transport Engeland

 

Economie Duitsland

Duitsland heeft zich na de Tweede Wereldoorlog in snel tempo ontwikkeld tot een van de belangrijkste industrielanden ter wereld. Het bruto nationale product (bnp) per hoofd van de bevolking behoort met o.a. dat van de Verenigde Staten en Japan tot de hoogste ter wereld en de Duitse Mark (nu: euro) behoorde tot de meest waardevaste valuta ter wereld.

Duitsland heeft een sociale markteconomie waarin de staat in grote lijnen leiding geeft, maar geen directe bemoeienis heeft met zaken als de loon- en prijsvorming. Door het Kartellgesetz uit 1957 wordt de concurrentie beschermd tegen onderlinge afspraken tussen ondernemingen. Door een veelomvattende sociale wetgeving is de arbeidsvrede goeddeels bewaard gebleven. De leiding door de staat komt o.a. tot uiting in de Konzertierte Aktion, een tripartite-overleg tussen de overheid, werkgevers- en werknemersorganisaties om conjunctuurbeleid te voeren. In de tweede helft van de jaren negentig kreeg Duitsland te kampen met grote werkloosheid, stagnatie van de groei en hoge begrotingstekorten, mede als gevolg van het snelle proces van eenwording en de enorme kostenpost die dat opleverde.

 

SEO by SEObureau Internet Marketing