Specialist in internationaal sneltransport

Zoekt u transportbedrijf dat internationaal sneltransport naar bijvoorbeeld Polen, Italië, Frankrijk of Spanje verzorgd? Of bijvoorbeeld een zending ophaalt in Oostenrijk? Wij zorgen dat we binnen 24 uur op de plaats van bestemming zijn.

Transport België Polen gezocht? Dan zit je goed bij Kempen Transport de specialist in internationaal sneltransport. Wij bieden u verschillende mogelijkheden aan om uw goederen van en naar Polen te vervoeren.

Transport België Polen aan zeer scherpe prijzen

Ons transportbedrijf staat garant voor het ophalen en leveren van goederen in heel Europa binnen 48 uur! Zelfs vaak al binnen 24 uur!  Wij rijden naar Polen, Italië, Frankrijk of halen een zending op in Oostenrijk, Duitsland ... Wij zorgen dat we binnen 24 uur op de plaats van bestemming zijn.

Internationaal sneltransport tot 1500 kg

Laat uw transport België Polen over aan ons team. Wij zorgen ervoor dat uw pakket of goederen  op een efficiënte en snelle wijze in heel Europa kunnen worden geleverd. In tegenstelling tot veel sneltransporteurs vervoeren we goederen naar Polen tot 1500 kg met een volume van 30m3! We ondernemen al 10 jaar uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven.

Altijd bereikbaar

Wilt u transport Belgie Polen boeken klik dan hier . Een juiste afhandeling van zaken is voor zowel u als ons erg belangrijk. Om uw aanvraag in behandeling te nemen, stellen wij u een aantal belangrijke vragen. Zodra u ons formulier verzend, wordt uw aanvraag in behandeling genomen. U ontvangt daarvan een kopie per e-mail. Voor meer informatie stuur een mail naar: of bel ons op  +32 (0) 48 72 60 703  24 uur per dag, 7 dagen op 7.

Tags:

Transport Engeland - Transport naar Spanje - Transport naar Polen - Transport naar Belgie - Transport Italie - Transport Belgie Spanje  - Transport Belgie Italie - Transport Belgie Duitsland

Polen

Polen is een land in Midden-Europa. In het westen wordt het begrensd door Duitsland in het zuiden door Tsjechië en Slowakije, in het oosten door Litouwen, Wit-Rusland en Oekraïne en in het noorden door de Oostzee. Polen heeft een oppervlakte van 311.888 km² en een inwonertal van 38.512.000. De hoofdstad en grootste stad van het land is Warschau. In 2014 was Polen de 23ste economie van de wereld. Aan het begin van de economische crisis in 2009 was Polen het enige land van de Europese Unie dat géén recessie kende. Sinds de crisis is er geen recessie noch contractie van de economie gekomen. In 2011 was de economische groei 4,3%, een van de beste resultaten van Europa.