Specialist in internationaal sneltransport

Zoekt u transportbedrijf dat internationaal sneltransport naar bijvoorbeeld Polen, Italië, Frankrijk of Spanje verzorgd? Of bijvoorbeeld een zending ophaalt in Oostenrijk? Wij zorgen dat we binnen 24 uur op de plaats van bestemming zijn.

Transport België Duitsland nodig? Dan kunnen wij van Kempen Transport u uitstekend van dienst zijn! Onze medewerkers zijn zeer gedreven en werken heel klantgericht 24/24 - 7/7.

Specialist in transport België Duitsland

Wij zijn een transportbedrijf dat gespecialiseerd is in internationaal sneltransport naar bijvoorbeeld Polen, Italië, Oostenrijk, Frankrijk of Spanje. Een zending ophalen in Duitsland? Wij zorgen dat we binnen 24 uur op de plaats van bestemming zijn. In tegenstelling tot veel sneltransporteurs vervoeren we goederen tot 1500 kg met een volume van 30m3.

Uw transport België Duitsland is bij ons in goede handen. Kempen Transport is uw transporteur Duitsland met jarenlange expertise. We vervoeren al 10 jaar goederen naar Duitsland of halen ze op en hanteren hierbij zeer scherpe tarieven. Bovendien denken wij graag met u mee om een passende oplossing te vinden want elk pakket van en naar Duitsland vraagt om een eigen manier van vervoer.  Door onze uitgebreide keuze aan transportmiddelen bieden wij u transportoplossingen op maat aan.

Snelle leveringen

Als transporteur België Duitsland hebben we gedurende de jaren een uitgebreid en gespreid netwerk van koeriers uitgebouwd die zich hebben aangesloten bij Kempen Transport. Zo garanderen wij u een efficiënte en snelle levering. Wij zorgen ervoor dat uw pakket of goederen op een efficiënte en snelle wijze in heel Duitsland kunnen worden geleverd.

Altijd bereikbaar

Zoekt u een internationaal transportbedrijf dat gespecialiseerd is in transport Belgie Duitsland? Bel ons dan 24 uur per dag, 7 dagen per week het hele jaar door  op nummer +32 (0) 48 72 60 703. Wilt u meer informatie of een offerte mail naar: of boek onmiddellijk uw transport.  Een juiste afhandeling van zaken is voor zowel u als ons erg belangrijk. Om uw aanvraag in behandeling te nemen, gaan we u een  een aantal belangrijke vragen stellen.

 Tags:

Transport Engeland - Transport naar Spanje - Transport naar Polen - Transport naar Belgie - Transport Italie - Transport Belgie Spanje - Transport Belgie Polen - Transport Belgie Italie

 

Duitsland

Duitsland is een land in Centraal-Europa. Het heeft een grondgebied van 357.022 km² en grenst in het noorden aan de Oostzee, de Noordzee en Denemarken, in het oosten aan Polen en Tsjechië, in het zuiden aan Oostenrijk en Zwitserland en in het westen aan Frankrijk, Luxemburg, België en Nederland. Duitsland heeft met 80.722.792 inwoners de grootste bevolking van alle landen in de Europese Unie. De hoofdstad en grootste stad van het land is Berlijn. Duitsland bezit op technologisch vlak de op drie na sterkste economie van de wereld, na de VS, China en Japan, maar structurele markteisen, waaronder de substantiële brutokosten voor het in dienst nemen van nieuwe werknemers, hebben werkloosheid tot een langdurig, persistent probleem gemaakt. Een vergrijzende bevolking, gecombineerd met hoge werkloosheid, bemoeilijkt de handhaving van de wettelijke sociale zekerheid: de lasten voor werkenden zijn onevenredig hoog geworden. De modernisering en integratie van de Oost-Duitse economie blijft een kostbaar lange-termijnprobleem

 

Ben je van plan om naar het buitenland te verhuizen? Bekijk dan even onze website over internationaal verhuizen