Voor een Snelle levering ben je aan het juiste adres bij Kempen Transport. Wij zorgen ervoor dat uw pakket of goederen op een zeer snelle en efficiënte wijze in heel Europa kunnen worden geleverd.

Snelle levering tot 1500 kg

Wij kunnen dankzij onze gunstige marktpositie uiterst snel goederen leveren tot 1500 kg en een volume van 30m3! Moet er een Snelle levering van goederen naar Frankrijk, Spanje, Duitsland, Oostenrijk, Polen, Denemarken of Zwitserland? Geen probleem, wij zorgen dat we binnen 24 uur op de plaats van bestemming zijn. Met Kempen Transport kiest u voor een gespecialiseerd transportbedrijf in internationale snelle leveringen en koeriersdiensten!

Snel, betaalbaar & veilig

Kempen Transport garandeert u een efficiënte en snelle levering van uw zakelijke leveringen en behandelt uw pakketten met grote zorgvuldigheid. We ondernemen al 10 jaar uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven voor express zendingen.

Snelle particuliere leveringen

Zoekt u een verhuisdienst of een transportmiddel voor het thuisbezorgen van aangekochte goederen? Ook voor particuliere leveringen kunt u bij ons terecht. Door het gespreide netwerk van koeriers, aangesloten bij Kempen Transport, garanderen wij u een efficiënte en snelle levering.

Altijd bereikbaar

Wilt u een Snelle levering laten ophalen of versturen ? Bel ons dan 24 uur per dag, 7 dagen per week het hele jaar door op nummer +32 (0)14 75 43 91. Wilt u meer informatie of een offerte mail naar: of boek onmiddellijk uw transport. Een juiste afhandeling van zaken is voor zowel u als ons erg belangrijk. Om uw aanvraag in behandeling te nemen, gaan we u een een aantal belangrijke vragen stellen.

Tags

Internationale koeriersdienst - Goedkope koeriersdienst - Koeriersdienst buitenland - Internationale koerier - Transport Belgie-Polen - Sneltransport - Express zending - Transport naar Spanje

Snelle leveringt VS koerierdienst

Onder een Snelle leveringverstaan we goederen die zo snel mogelijk opgehaald en afgeleverd moeten worden. Het grote verschil tussen een levering via expressdienst versturen en een koerierdienst is de looptijd en de garantie op tijdige levering. Een Snelle levering is ook iets duurder dan een gewoon transport.  

 

Ben je van plan om naar het buitenland te verhuizen? Bekijk dan even onze website over internationaal verhuizen

 

SEO by SEObureau Internet Marketing