Koeriersbedrijf

Koeriersbedrijf gezocht? Dan zit je hier bij Kempen Transport aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw pakket of goederen op een zeer snelle en efficiënte wijze niet alleen in Belgie maar in heel Europa kunnen worden geleverd.

Koeriersbedrijf tot 1500 kg snel geleverd

Wij kunnen dankzij onze gunstige marktpositie uiterst snel goederen leveren tot 1500 kg en een volume van 30m3! Moet er een dringende zending van goederen naar Antwerpen, Limburg, Vlaams Brabant of zelfs naar Frankrijk, Spanje, Duitsland, Oostenrijk, Polen, Denemarken of Zwitserland? Geen probleem, wij zorgen dat we binnen 24 uur op de plaats van bestemming zijn. Met Koeriersbedrijf  Kempen Transport kiest u voor een gespecialiseerd transportbedrijf in nationale internationale express leveringen en koeriersdiensten!

Transport op maat

Elk pakket vraagt om een eigen manier van vervoer. Door onze uitgebreide keuze aan transportmiddelen bieden wij u transportoplossingen op maat.

Snel, betaalbaar & veilig

Koeriersbedrijf Kempen Transport garandeert u een efficiënte en snelle levering van uw zakelijke leveringen en behandelt uw pakketten met grote zorgvuldigheid. We ondernemen al 10 jaar uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven voor express zendingen.

Particuliere leveringen

Zoekt u een verhuisdienst of een transportmiddel voor het thuisbezorgen van aangekochte goederen? Ook voor particuliere leveringen kunt u bij ons terecht. Door het gespreide netwerk van koeriers, aangesloten bij Koeriersbedrijf Kempen Transport, garanderen wij u een efficiënte en snelle levering.

Altijd bereikbaar

Wilt u een pakje of goederen laten ophalen of versturen ? Bel ons dan 24 uur per dag, 7 dagen per week het hele jaar door op nummer +32 (0)14 75 43 91. Wilt u meer informatie of een offerte mail naar: of boek onmiddellijk uw transport. Een juiste afhandeling van zaken is voor zowel u als ons erg belangrijk. Om uw aanvraag in behandeling te nemen, gaan we u een een aantal belangrijke vragen stellen.

Tags

Internationale koeriersdienst - Goedkope koeriersdienst - Koeriersdienst buitenland - Internationale koerier - Transport Belgie-Polen - Sneltransport - Express zending - Transport naar Spanje

Expressbedrijf VS Koeriersbedrijf

Onder een expressbedrijf verstaan we goederen die zo snel mogelijk opgehaald en afgeleverd moeten worden. Het grote verschil tussen een expressbedrijf en een Koeriersbedrijf is de looptijd en de garantie op tijdige levering. Een express zending is ook iets duurder dan een gewoon transport.

 

Ben je van plan om naar het buitenland te verhuizen? Bekijk dan even onze website over internationaal verhuizen

 

SEO by SEObureau Internet Marketing