Koerierdiensten Antwerpen - Kempen Transport

Sneltransport binnen 24 uur in heel europa op locatie

Snel, betaalbaar en veilig

24/7 bereikbaar

Koerierdiensten Antwerpen

Op zoek naar een betrouwbare koerierdienst in Antwerpen? Antwerpen Express staat voor u klaar om uw verzendingen zowel lokaal als internationaal met de grootste zorg te behandelen. Ons koerierbedrijf zorgt voor een snelle en efficiënte levering van uw zakelijke en particuliere pakketten. Van Antwerpen tot aan elke uithoek van Europa, inclusief bestemmingen als Nederland, Duitsland, Frankrijk, en Spanje, verzorgen wij uw verzendingen met precisie.

Koerierdiensten Antwerpen voor op maat gemaakte transportoplossingen?

Elk zending is uniek en verdient een specifieke aanpak. Met een divers aanbod aan voertuigen biedt Antwerpen Express op maat gemaakte oplossingen voor elke verzending. Ons uitgebreide netwerk van koeriers, gekoppeld aan Antwerpen Express, staat garant voor een vlotte en punctuele service. Wij halen uw goederen op en zorgen voor levering binnen 48 uur, vaak zelfs binnen 24 uur.

Antwerpen Express neemt de verantwoordelijkheid voor het transport van uw bulkvracht en volgt uw logistieke planning tot in de details. Als uw koerier in en vanuit Antwerpen, zorgen we dat uw goederen op tijd bij uw klanten aankomen, waar ook in Europa. Onze voertuigen kunnen tot 1500 kg vervoeren met een capaciteit tot 30m3, en wij zorgen voor een Europawijde levering binnen 48 uur na ophaling, vaak zelfs sneller.

Dankzij onze sterke positie in de markt kunnen wij uw verzendingen snel afhandelen. Antwerpen Express garandeert de ophaling en levering van goederen over heel Europa binnen 48 uur - vaak al binnen 24 uur. Heeft u een pakket dat van België naar een ander Europees land moet, zoals Frankrijk, Duitsland, Spanje of Italië? Neem contact met ons op, en wij regelen het voor u. Naast koerierdiensten bieden we ook distributiediensten door heel Europa aan.

Wij begrijpen het belang van nauwkeurige logistieke planning en leven deze strikt na om ervoor te zorgen dat uw goederen op tijd geleverd worden. Onze diensten omvatten het distribueren van uw lading over verschillende afleverpunten, waardoor we efficiënte oplossingen bieden voor zowel zakelijke als particuliere leveringen.

Bij Antwerpen Express, als uw koerierdienst in Antwerpen, bieden we competitieve prijzen voor het bezorgen van uw goederen, ongeacht de bestemming in Europa. Heeft u een zending naar landen als Bulgarije, Cyprus, Denemarken, of elders in Europa? Contacteer ons voor onze tarieven.

Voor particuliere leveringen, verhuisservices of het thuisbezorgen van grote aankopen, Antwerpen Express is uw go-to koerierdienst. Bereik ons tijdens kantooruren op +32(0)14 75 43 91 of voor spoedgevallen buiten kantooruren via WhatsApp: +32 (0)468 19 65 91.

Contacteer Antwerpen Express voor uw koerierdiensten in Antwerpen en laat ons uw logistieke uitdagingen oplossen met onze deskundige service en op maat gemaakte transportoplossingen.

Binnen 1 uur op locatie

Vraag nu een
gratis offerte aan

Onze transport
diensten

Kempen Transport staat voor u klaar met snelheid en precisie in internationaal sneltransport. Uw tijd is kostbaar, en wij zorgen ervoor dat uw zendingen met spoed én zorg worden behandeld. Met de belofte van levering in Europa binnen 24 uur, is uw pakket altijd op tijd, elke keer weer. Vertrouw op ons voor een service die even betrouwbaar is als snel.

Reviews

Alle gemaakte afspraken werden correct nagekomen. Professionele en transparante aanpak. Ook de chauffeur zelf: attentvol, ...

Marijke Janssens

Dankzij de stiptheid van Kempen Transport, behouden wij een goed imago bij onze klanten!

W de FotoGraaf

Wij zijn erg tevreden over kempen transport. Mijn klant heeft altijd optijd zijn drukwerk!

Creaktor Studios