Specialist in internationaal sneltransport

Zoekt u transportbedrijf dat internationaal sneltransport naar bijvoorbeeld Polen, Italië, Frankrijk of Spanje verzorgd? Of bijvoorbeeld een zending ophaalt in Oostenrijk? Wij zorgen dat we binnen 24 uur op de plaats van bestemming zijn.

Koerier Frankrijk gezocht? Dan zit je hier aan het juiste adres. Kempen transport staat garant voor het ophalen en leveren van goederen in heel Europa binnen 48 uur! Vaak al binnen 24 uur. Wij zijn een internationaal sneltransportbedrijf die elke dag goederen leveren naar bijvoorbeeld Polen, Italië of Spanje. of Een zending ophalen in Frankrijk of Oostenrijk? Wij zorgen dat we binnen 24 uur op de plaats van bestemming zijn.

Koerier Frankrijk nodig?

Kempen Transport garandeert u een efficiënte en snelle levering van uw zakelijke leveringen en behandelt uw pakketten met grote zorgvuldigheid. In tegenstelling tot veel sneltransporteurs vervoeren wij goederen van koeriers Frankrijk tot 1500 kg met een volume van 30m3 en hanteren zeer scherpe tarieven.
 

Snelle leveringen

Door het gespreide netwerk van koeriers, aangesloten bij Kempen Transport, garanderen wij u een efficiënte en snelle levering. Elk pakket van en naar Frankrijk vraagt om een eigen manier van vervoer. Door onze uitgebreide keuze aan transportmiddelen bieden wij u transportoplossingen op maat. Naast onze internationale diensten als koerier Frankrijk kan u ook voor een nationale zending op ons beroep doen.

Zoekt u een verhuisdienst of een transportmiddel voor het thuis bezorgen van aangekochte goederen, ook voor particuliere leveringen kunt u bij ons terecht.

Altijd bereikbaar

Zoekt u een koerier Frankrijk die exclusief voor u een pakket gaat leveren of ophalen? Bel ons dan 24 uur per dag, 7 dagen per week het hele jaar door op nummer +32 (0) 48 72 60 703. Wilt u meer informatie of een offerte mail naar: of boek onmiddellijk uw transport.  Een juiste afhandeling van zaken is voor zowel u als ons erg belangrijk. Om uw aanvraag in behandeling te nemen, gaan we u een aantal belangrijke vragen stellen.

 Tags:

Koeriersdienst buitenland - Sneltransport - Nationale distributie - Express zending - Internationaal koerier - Internationale distributie

SEO by SEObureau Internet Marketing