Koeriersdienst

Kempen Transport garandeert u een efficiënte en snelle levering van uw zakelijke leveringen en behandelt uw pakketten met grote zorgvuldigheid.

Transport op maat

Elk pakket vraagt om een eigen manier van vervoer. Door onze uitgebreide keuze aan transportmiddelen bieden wij u transportoplossingen op maat.

Snelle leveringen

Door het gespreide netwerk van koeriers, aangesloten bij Kempen Transport, garanderen wij u een efficiënte en snelle levering.

Particuliere leveringen

Zoekt u een verhuisdienst of een transportmiddel voor het thuis bezorgen van aangekochte goederen, ook voor particuliere leveringen kunt u bij ons terecht.

Koeriersdienst gezocht? Dan kunnen wij van Kempen Transport u uitstekend van dienst zijn! Onze medewerkers zijn zeer gedreven en werken heel klantgericht 24/24 - 7/7. We ondernemen al 10 jaar uiterst verantwoord in Limburg en ver daarbuiten en hanteren zeer scherpe tarieven.

Koeriersdienst voor binnen en buitenland

Met een jarenlange ervaring op het gebied van sneltransport, internationaal transport en distributie en door het gespreide netwerk van koeriers, aangesloten bij Kempen Transport, garanderen wij u een efficiënte en snelle levering. Elk pakket vraagt om een eigen manier van vervoer. Door onze uitgebreide keuze aan transportmiddelen bieden wij u transportoplossingen op maat.

Koeriersdienst Kempen Transport garandeert u een efficiënte en snelle levering van uw zakelijke leveringen en behandelt uw pakketten met grote zorgvuldigheid. Als Koeriersdienst buitenland zijn we gespecialiseerd in het ophalen en leveren van goederen in Frankrijk, Spanje, Duitsland, Oostenrijk, Polen, Denemarken en Zwitserland binnen 24 uur tot 1500 kg en een volume van 30m3!

Buitenlandse koerier nodig?

Naast Koeriersdienst naar het buitenland kan u ook voor heel wat andere opdrachten op ons rekenen. Zoekt u bijvoorbeeld een verhuisdienst of een transportmiddel voor het thuisbezorgen van aangekochte goederen? Ook voor particuliere leveringen kunt u bij ons terecht.

We verzorgen ook internationale distributie over heel Europa.

Koeriersdienst Kempen Transport Limburg verzorgt de distributie van uw goederen en leeft uw logistieke planning nauwkeurig na. Wij bezorgen uw pakketten bij uw klanten, waar zij zich ook bevinden. Stiptheid staat bij ons hoog in het vaandel.  Wij begrijpen uw logistieke planning als geen ander en leven deze nauwkeurig na zodat uw goederen op tijd bij uw klanten worden bezorgd.

Altijd bereikbaar

Zoekt u een Koeriersdienst dat gespecialiseerd is in sneltransport buitenland? Bel ons dan 24 uur per dag, 7 dagen per week het hele jaar door  op nummer +32(0)14 75 43 91.

Wilt u meer informatie of een offerte mail naar:  of boek onmiddellijk uw transport.  Een juiste afhandeling van zaken is voor zowel u als ons erg belangrijk. Om uw aanvraag in behandeling te nemen, gaan we u een  een aantal belangrijke vragen stellen.

 
Tags:

Internationale koeriersdienst - Sneltransport - Nationale distributie - Express zending - Internationaal koerier - Koerier Limburg Internationale distributie

 

Ben je van plan om naar het buitenland te verhuizen? Bekijk dan even onze website over internationaal verhuizen

SEO by SEObureau Internet Marketing